Veelgestelde Vragenlijst

1. Hoe kan ik geld inzamelen online?

CAREMAKER maakt het heel makkelijk om geld in te zamelen voor de dingen die je van houdt. Van huwelijksweken tot herinneringen, het is makkelijk voor je vrienden en familie mee te doen met een donatie aan je eigen belangrijke evenementen, projecten, en zaken. Zo werkt het: druk op de start inzamelingsactie knop, creëer je inzamelingspagina, deel met je vrienden op Facebook, Twitter en email, en zamel geld in. Jij krijgt automatisch alle donaties.

2. Wat mag ik geld inzamelen voor?

Met CAREMAKER mag je geld inzamelen voor alle ideeën, evenementen, projecten, of zaken die je familie en vrienden belangrijk vinden. Heb je wat inspiratie nodig? Bekijk onze Inzamelingsactie Ideeën lijst.  

 

 

3. Hoe kan ik donaties accepteren online?

Met CAREMAKER is alles al voor je klaar gemaakt. Na dat je aangemeld bent kan je je inzamelingspagina delen met je familie, vrienden, en iedereen die je kent. Bezoekers op je pagina maken een donatie met een credit of debit card en je krijgt gelijk de donatie op je pagina. Het duurt slechts een minuut.

4. Hoe krijg ik mijn geld?

Druk op de ‘Eind’ link in je CAREMAKER profiel om een bankoverschrijving aan te vragen.

5. Moet mijn donors een account hebben?

Nee hoor! Je donors komen gewoon op bezoek op je pagina en ze maken donaties met een credit of debit card.

6. Moet ik servicekosten naar CAREMAKER betalen?

CAREMAKER trekt automatisch een 12.5% ‘servicekosten’ af van elke donatie die je krijgt. Als je geen donaties hebt, dan betaal je ook niets. Het service fee is gelijk afgetrokken van elke donatie zodat je geen zorgen over extra rekeningen maakt. Je donors betalen NOOIT tarieven. Vergeet niet, CAREMAKER is de BESTE manier om geld in te zamelen online, en daarom krijg je zoveel extra donaties die met de ‘servicekosten’ zullen helpen.    

7. Wat is de servicekosten voor gebruikt?

De 12,5% servicekosten betaalt voor de zorg en het ontwikkelen van onze inzamelingsactie website, de marketing voor de inzamelingsacties, de coördinatie van de campagnes, en de kosten van het webadres. Tegelijkertijd is het belangrijk voor ons om de beste klantenservice mogelijk te geven ann onze klanten, en de service kosten helpen hier ook.   

8. Waarom gebruik ik niet mijn eigen ‘doneer knop’?

PayPal en andere manieren van online betaling zijn een beetje zoals een ‘kassa’ zonder ‘winkel’. Er is niets zoals CAREMAKER, speciaal gemaakt voor jou en je donors. Het is meer dan een ‘doneer knop’, het is een systeem for inzamelingsacties en het helpt jou om geld in te zamelen. Met mooie donatie paginas en geweldige manieren om je eigen inzamelingsacties te delen, CAREMAKER is een compleet inzamelingspakket, en je wordt zeker verliefd op ons.

9. Moet ik een non-profit zijn om dit te gebruiken?

Nee hoor! CAREMAKER is voor iedereen. Onze gebruikers zamelen vaak geld in voor vrienden die ze willen helpen. CAREMAKER is gemaakt voor gewone mensen om geweldige dingen te doen met de geld die ze inzamelen. Veel non-profits maken ook gebruik van CAREMAKER, en onze gebruikers kunnen ook geld inzamelen voor het goede doel.

10. Is er een maximaal aantal geld dat ik mag inzamelen?

Nee hoor! CAREMAKER gebruikers mogen zoveel geld inzamelen als ze willen. Jouw pagina zamelt geld in ook als je boven je doel bent.

11. Kan ik geld op Facebook en Twitter inzamelen?

Natuurlijk! Delen met Facebook en Twitter is een van de rede dat CAREMAKER zo goed is. Het beste is dat de bezoekers op jouw pagina delen je actie verder!

12. Hoe weet ik dat het veilig is om te doneren?

Alle donaties zijn met veilig SSL vercijfering gemaakt. Het is natuurlijk een goed idee om alleen een donatie te maken aan een vriend of iemand die je kent. Als je iets wantrouwend ziet, laat ons weten.

13. Hoe werkt het met belasting?

Wij kunnen geen informatie om belasting geven want het is voor iedereen verschillent. De donaties gemaakt op CAREMAKER zijn meestal ‘persoonlijke cadeaus’, en in vele Europese landen zijn ze belastingvrij. Maar het is verschillent voor iedereen en het licht aan waar je woont, zo het is altijd een goed idee om met een belasting professional te praten.