Ideeën voor inzamelingsacties

Hier vind je ideeën voor je volgende inzamelingsactie. Kijk een beetje rond en je zult zeker geïnspireerd raken!

 

 

Gezondheidszorg

Ken je iemand die dure medische behandeling nodig heeft? Of misschien heb je wat geld zelf nodig voor je eigen behandeling? Dan kunt je je eigen inzamelingsactie maken om met de rekening te helpen.

 

 

Wens

Iedereen heeft een wens - een reis naar Disneyland, zwemmen met dolfijnen, de piramides van Egypte zien, vliegen in een helikopter, of misschien iets helemaal anders. Als je iemand kent die zijn eigen wens verdiend heeft, maak maar een inzamelingsactie en zie de wens vervuld.

 

 

Onderwijs

Onderwijs kan heel duur zijn, daarom zamelen zo veel mensen geld in voor schoolgeld en uitwisselingsprogramma’s. Jij kunt het ook :)

 

 

Noodhulp

Help landen getroffen door natuurrampe of oorlog. Maak je eigen inzamelingsactie om de bevolking van getroffen landen te helpen.

 

 

Herinnering

Een inzamelingsactie kan ook een mooie manier zijn om iemand te herinneren. De inzamelingsactie kan gewijd zijn aan de familie of een andere zaak.

 

 

Dieren

Je kunt ook geld inzamelen voor dure behandeling voor je eigen huisdieren of dieren die in de dierenasiel zitten.  Jij kunt ze helpen!

 

 

Kinderen

Kinderen zijn de toekomst en we moeten ze helpen. Ken jij een kind die hulp nodig heeft?

 

 

Cultuur

De cultuur van een samenleving is heel belangrijk. Muziek, dans, boeken, het optreden van bands, theater en veel meer. Je kunt een inzamelingsactie maken voor een cultureel project die je van houdt.

 

 

Sport

Heb je meer sportgoed nodig voor je team, of moeten je reizen met je team naar een ander land voor een toernooi? Wil je je favorite atleet ondersteunen? Met sport is alles mogelijk. Begin vandaag en creëer je eigen inzamelingsactie voor je sportclub.  

Adoptie

Heb je geld nodig om een nieuw kind in de familie te brengen? Maak een inzamelingsactie vandaag.

 

 

Iets Anders

Zijn er dingen dat niet passen bij ons? Nee hoor, alles is mogelijk! Je mag zelf kiezen.