OVER CAREMAKER

Wat doen we?

CAREMAKER maakt het heel makkelijk om geld in te zamelen for de dingen die je van houdt. Wil je vrienden helpen, een workshop organiseren in een ontwikkelingsland, een NGO ondersteunen, een nieuw app ontwikkelen, een verrassing maken voor een collega, of misschien iets anders? Het is makkelijk voor je vrienden en familie mee te doen met een donatie voor je eigen belangrijke evenementen, projecten, en zaken.  

Het Idee

Het idee voor CAREMAKER komt van onze CEO en Co-Founder, nadat hij een lange periode met kanker in het ziekenhuis heeft gelegen om chemo- en radiotherapiebehandelingen te ondergaan.

 

Hij wilde iets teruggeven naar de organisaties en instituten die hem geholpen hadden tijdens zijn strijd. Maar de makkelijkste manier om te helpen bestond nog niet. Hoe kun je een inzamelingsactie maken? Hoe moet je het organiseren? Met wie moet je contact hebben? Deze vragen waren niet makkelijk om te beantwoorden. Zo is het verhaal begonnen, en het idee voor een website waar mensen makkelijk zijn eigen inzamelingsacties kunnen doen is tevoorschijn gekomen.